Гороскоп

31 грудня – 6 січня

Овен

Ймовірні протиріччя у стосунках із коханими. Швидше за все, це буде пов’язано із підвищеними запитами і нереальними бажаннями однієї зі сторін.

Телець

Перш ніж щось сказати і зробити, вам слід добре все обдумати. Не бійтеся експериментувати і не беріться за справу без якихось гарантій.

Близнюки

На роботі чекають завдання, з якими ви раніше не стикалися. Поставтеся до невідомого, як до можливості розширення професійного досвіду.

Рак

Вам слід залишити в минулому усі непорозуміння у стосунках з рідними. Не варто переносити в новий рік старі образи.

Лев

Передчуття свята допоможе пережити важкий робочий тиждень. Настрій піднімуть і фінансові надходження у ваш сімейний бюджет.

Діва

Наступний тиждень принесе вам максимум позитивного настрою. Своєю енергією ви буквально заразите домашніх.

Терези

Ймовірно, вам вдасться розібратися зі старими проблемами. А ще у вас можуть з’явитися ідеї щодо поліпшення бізнесу.

Скорпіон

У цей період вам не варто намагатися почати нову справу. Більше приділяйте уваги коханим, а також займіться домом.

Стрілець

Якщо ви щось затіяли, то втримати вас не здатен ніхто. Однак подібна рішучість може як піднести вас на вершину, так і скинути у прірву. Приділіть увагу своїй родині.

Козеріг

Удача та успіх – ваші супутники цього тижня. Матимете можливість зробити безліч приємних покупок, адже незабаром – Новий рік.

Водолій

На роботі супроводжуватиме успіх, якщо не станете розмінюватися на дрібниці. Плани на тиждень можуть змінитися через рідних.

Риби

Удача зараз на вашому боці. Якщо маєте велике бажання, можете братися за нові справи. Вихідні проведіть з рідними людьми.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>