Вставайте з тієї ноги

Щоб правильно вибрати ногу, з якої потрібно вставати, перевірте, яка ніздря дихає вільніше – ліва чи права. Відповідно, ліву чи праву ногу й опускайте першою на підлогу – захист від хандри та ранкової роздратованості вам забезпечений.

Виявляється, активна ніздря змінюється кожні дві з половиною години, причому ліва заряджає організм негативними іонами, а права – позитивними. Також помічено, що ті години, в які вільно дихає ліва ніздря, більш придатні для розумової праці, а час активності правої – для фізичної роботи. У будь-якому випадку, самопочуття і працездатність у такі години завжди на висоті. А щоб наблизитися до прозріння, активізувати дух і тіло, сядьте по-турецьки, тримайте спину рівно, зробіть вдих через ліву ніздрю (праву легко притисніть великим пальцем правої руки), затримайте дихання і видихніть через праву (ліву ніздрю притисніть середнім пальцем правої руки). Повторіть вправу 6 -11 разів.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>