Кавова гуща розкаже, чи зраджує чоловік

Та ще багато чого цікавого, стверджує ворожка з Івано-Франківська

Олена Руденко з Івано-Франківська раніше з посмішкою ставилася до всіляких гадань та пророцтв. Аж поки одного разу не зустріла циганку… Тепер жінка за допомогою звичайної кави може кожному розказати, що його чекає. Спочатку ворожила знайомим, а нині це для Олени успішний бізнес, який приносить майже дві тисячі гривень щомісяця.

– У гадання я не вірила, поки не пережила все, що мені напророчили 12 років тому, – каже Олена. – На вокзалі познайомилася з циганкою. Та схопила за руку і давай торочити про моє минуле. Розказала, що чоловіка я зустріла на базарі, коли чоботи купувала, що донька моя народилась недоношеною на сьомому місяці. Усе по руці побачила, але майбутнє нагадати не змогла. Сказала, щоб я прийшла до неї на прийом зі своєю чашкою. Я молодою була. Все цікавило. Досі її заманливі слова пам’ятаю: «Розкажу, з ким тебе чоловік зраджує і як спадок батька у брата відвоювати». Батько мене з мамою покинув, коли мала чотири роки. Він багатим був, мав кілька квартир і великий будинок. Усе після смерті залишилося його синові від другого шлюбу, а я по гуртожитках тинялася.

Прийшла до циганки з чашкою наступного дня. Вона кави три ложки насипала, окропом залила. Сказала мені пити мовчки, думати про чоловіка, батька і доньку.

Коли гостя допила до дна, циганка гущу на блюдце вилила. Тричі чашкою по ньому крутила і бурмотіла щось про себе. Потім перевернула і почала читати мою долю по її стінках. Патьоки від кави були схожі на будинок, цеглину і ворону. Як з’ясувалося згодом, кожен малюнок мав своє значення. Ворона свідчила про смерть батька і поділ спадщини. Будинок означав втрату грошей.

– Я й згадала, що перед тим адвокату заплатила 400 доларів, аби у брата відсудити хоча б квартиру, але справу програла, – зізнається Лєна.

Циганка порадила, у які дні й до кого звернутися. Через півроку суд змусив зведеного брата віддати сестрі одну з квартир. А от цеглина віщувала подружню зраду. Циганка навіть назвала ім’я жінки, до якої чоловік після роботи ходив. То була його однокласниця. Порадила Олені його відпустити, бо на долі написано зустріти іншого. Коли дружина прийшла додому, чоловік речі складав. Сказав, що йде. Коли розповіла йому, що все знає, він аж присів. Через два роки Олена зустріла Ігоря. Незабаром у них народився син.

Коли все «написане» кавовою гущею почало збуватися, Олена пішла до циганки, щоб навчила гадати. Але її дочки сказали, що вона в Росію виїхала. Стала сама вчитися. Інформацію шукала в Інтернеті. Першими клієнтами були подруги, колеги по роботі. Коли її прогнози почали збуватися, приводили до Олени своїх знайомих. Жінка розповідає, що найчастіше з’являються такі узори: велика чорна пляма – до нещастя, а от серце, голуб свідчать про швидке заміжжя. Ваза, різний посуд означають сльози, цегла або лопата – подружню зраду, хрест, змія приносять неприємності, хвороби.

Анна УСІК,

Івано-Франківська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>