Як привернути удачу

Багатьом людям цікаво, чому комусь у житті щастить більше, а комусь дістаються тільки стусани? Фаталісти пояснюють це злою долею, родовим прокляттям. Насправді, удача – такий самий об’єкт, як і будь-яка річ, яку наша свідомість здатна залучити в реальне життя. Які ж маніпуляції можуть допомогти у цьому?

Найпростіший варіант – бути оптимістом і не допускати поганих та песимістичних думок на зразок «Я – невдаха» або «Ну от, мені, як завжди, не пощастило». Будь-яка негативна думка може втілитися у життя, як і позитивна мрія!

Не забувайте просту істину: закон збереження енергії, який полягає в тому, що якщо щось убуває, то щось і прибуває. Тому діліться з навколишніми усмішкою, позитивом і добрими думками. Удача любить щедрих людей – давайте милостиню інвалідам і людям похилого віку. Ви помітите, як у вашому житті поступово з’являться нові можливості для успішної роботи, кар’єрного зростання і багатьох інших бажаних речей.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>