«Кубок Любарта» відвоювали лучани

Минулих вихідних у Луцьку відбувся традиційний щорічний турнір з таеквон-до «Кубок Любарта». Незважаючи на складні погодні умови, поборотися з господарями за головний приз змагань зібралися команди з Горохова, Нововолинська та збірна Рівненської області, сформована зі спортсменів з містечок Клевань та Оржів. Всього було понад 60 учасників у різних вікових категоріях.

Завдяки організаційним старанням віце-президента волинської федерації таеквон-до Каріни Кінах змагання пройшли на хорошому рівні. Вони відбулися у спорткомплексі Луцького національного технічного університету. Для учасників організували гаряче харчування. Маленькою ложкою дьогтю у бочці меду стала проблема з опаленням приміщення спорткомплексу.

Найяскравішим був виступ лучанок Валерії Войтович, Вікторії Іванової та Олександри Насірової, які вибороли перше місце у підрозділі «самооборона» (прийоми, які включені до рукопашного бою). Підтримали їхній почин і хлопці. Також лучани здобули перемогу у командному тулі, непогано проявили себе й у спарингах. Як результат, у загальному заліку команда з Луцька помітно випередила усіх конкурентів, другими стали рівняни, а третіми таеквондисти з Нововолинська.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>