Зробіть собі свято у Резиденції Діда Мороза

Разом із новорічними героями у Волинській Лапландії забави організовує Маша і Ведмідь

За якихось півтора десятка кілометрів від Луцька в готельно-ресторанному комплексі «Зелений гай» відкрилась Резиденція Діда Мороза. У селі Копачівка Рожищенського району на дітей чекають рухливі ігри із Машею та Ведмедем, мультвікторина від бабусі Казкарки та зустріч із Дідом Морозом і Снігуркою.

 

Офіційне відкриття Резиденції Діда Мороза було 10 грудня. Але першими відвідувачами напередодні стали діти з Рожищенського навчально-реабілітаційного центру. Такі благодійні акції вже стали доброю традицією.

При вході на територію заміського клубу сімейного відпочинку маленьких відвідувачів зустрічає героїня популярного мультфільму «Маша та Ведмідь». Але зустрічає сама, без клишоногого друга. І, як у казці, пропонує зробити вибір: «Прямо підеш – пиріжок знайдеш», «Праворуч підеш – додому попадеш» і «Ліворуч підеш – пригоди знайдеш». Зрозуміло, що дітлахи обирають «Пригоди» і вирушають на пошуки Ведмедя. Півгодини діти разом з героями мультфільму бігають і витанцьовують на свіжому повітрі. Завершується перша частина катанням на санях.

Продовжується програма у конференц-залі, перетвореному на ігрову. Дітям дуже подобається мультвікторина від бабусі Казкарки. У самій Резиденції дітей зустрічає Дід Мороз і Снігурка. Настає час загадок, віршів, пісень, танців та майстер-класу з виготовлення новорічної іграшки. Наприкінці кожного чекає подарунок від Діда Мороза.

У той час, коли діти зайняті своїми важливими і цікавими справами, дорослі можуть «Піти прямо – знайти пиріжок» у ресторані «Зелений гай». Попиваючи чай-каву чи смакуючи фірмовими стравами, батьки можуть спостерігати на екрані, як веселяться їхні малюки у Резиденції Діда Мороза на другому поверсі.

Щоб відпочинок був максимально комфортним, адміністрація комплексу радить завчасно (хоча б за день) зателефонувати і узгодити час зустрічі із Дідом Морозом. Програма розрахована на дітей віком від 2 до 12 років. У групі повинно бути не менше десяти дітлахів. Вартість квитка – 150 гривень. Сценарій двогодинної програми написала професійна сценаристка і режисер Тетяна Гайдукова. Оселилась Волинська Лапландія у «Зеленому гаї» до 21 січня. Підготували у Резиденції ще один подарунок – групу до 20 дітей безкоштовно привезуть і відвезуть своїм автобусом.

Микола КОМАРОВСЬКИЙ,

Волинська область

Фото автора

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>