Звуки і музика виліковують невиліковні хвороби

Віктор Гаврилюк із міста Рівне екстрасенсом чи цілителем себе не вважає, а швидше реабілітологом та натуропатом, і намагається довести, що невиліковних хвороб немає. А методика його лікування справді нестандартна: він створив оригінальні технології реабілітації і подальшої адаптації людини, побудовані на базі звукорезонансної терапії та інформаційної хвилевої дії. Якщо простіше, його музикотерапія записана на звичайних СD-дисках.

Тіло – продукт Вселенського розуму

– Чому люди хворіють? – ставить запитання у ході розмови Віктор Михайлович і сам дає відповідь на нього. – Людина, намагаючись чогось добитися, повинна розуміти, що Бог – це Закон. І якщо ми не переступаємо його, то проблеми не виникають. Ми відкинули знання, накопичені за сотні років нашими предками. Сьогодні можемо їх взяти у тих людей, які прожили життя, не уявляючи, що таке офіційна медицина. Адже 60 відсотків здоров’я – це система харчування, 20 – психосоматика, 14-16 – стан хребта, суглобів, шкіри і т.п. І лише в 5-6 відсотках випадків необхідне втручання хорошого костоправа або хірурга.

Віктор Михайлович наголошує, що з початку народження наші внутрішні орієнтири правильні, вони відповідають Божій сутності, але з часом, під дією агресивного середовища в сім’ї й суспільстві, втрачаються. Тому підростаючи, починаємо хворіти, і вже дорослими з набутими важкими хворобами шукаємо порятунку у лікарів та цілителів. Отже, своїм способом життя самі вибудовуємо собі хвороби.

– Багато людей йдуть в церкву, моляться і хочуть за те отримати зцілення, – продовжує Віктор Гаврилюк. – А чи не краще просто не робити зла, не проводити шкідливі експерименти зі своїм тілом та душею, агресивним ставленням до природи і людей. Хворі живуть за тимчасовими придуманими законами, щоб заховати за ними свої порочні справи, вчинки, думки. А думка матеріальна, і якщо люди не змінять руйнівної поведінки щодо навколишнього середовища, то скоро з’являться більш грізні хвороби. Не звинувачуйте у своїх бідах оточуючих – загляньте в себе і візьміть відповідальність на себе. Основні причини тілесних недуг – це накопичення організмом токсинів, порушення кровообігу, зниження імунітету або й просто його втрата. Токсичні елементи знаходяться не тільки в їжї, повітрі, воді, вони є в інформаційному полі людини – це наші думки, емоції, стреси, поведінка, негативні стосунки в сім’ї. Вони більш шкідливі, ніж зовнішні чинники (віруси, мікроби, хімія). Адже людина – це не лише тіло, а продукт Вселенського розуму, тому потрібно піднятись над матеріальними забаганками і жити духовно. Все зло, яке твориться на Землі, це результат зацікавленості людини в матеріальних благах. Через брудні вчинки, брудну душу людина втрачає сенсорні здібності, перестає відчувати себе космічною сутністю, губить зв’язок з Богом, стає соціальним рабом з численними хворобами і проблемами.

Пацієнтка стала дружиною

У чому ж суть методики, яку пропонує рівненський лікар-натуропат?

– Можна не пересаджувати стовбурові клітини, а за допомогою звука, музики активізувати їх, розбудити від «сну», – пояснює наш співрозмовник. – Кожен орган людини має стовбурові, материнські клітини, і вони, як камертон, задають потрібну частоту для правильної роботи всіх клітин організму. І якщо своїм способом життя, негативними вчинками, думками ушкоджується або змінюється материнська клітина – виникають хвороби. За допомогою тональності звука йде активація стовбурових клітин на рівні ДНК, зцілюючий резонанс дає можливість від’єднати клітину від шкідливої резонансної дії вірусів, мікробів, думок і під’єднатися до енергії Творця. Якщо хоча б одна материнська клітина активізується – за нею й інші, йде активація на виздоровлення всіх клітин організму.

Певні резонансні частоти, нанесені на СD-диски, чинять глибоку дію на ключові ланки ДНК. При постійних заняттях нормалізується робота хворих, ослаблених органів і тканин організму. Так само відбувається омолодження, включаються стовбурові клітини, активізується кровообіг, імунна система і всі обмінні процеси, включення генної пам’яті ДНК, правильне наповнення тіла життєвою благістю і силою, активізація енергетики, тонких тіл, зняття всього психоемоційного негативу. При цьому фізичне виховання, оздоровлення повинне поєднуватися з духовним розвитком.

За допомогою музики, за переконанням Віктора Михайловича, можна підвищити імунітет, захисні функції організму, досягти неабиякого фізичного та інтелектуального розвитку. Регулярні заняття дають можливість назавжди позбутися навіть від важких хвороб. Не дивуйтеся, якщо під час занять температура тіла підвищиться до 42 градусів. Таким чином спрацьовує імунітет, який протягом кількох хвилин переборе всі негаразди в організмі, вб’є і виведе з потом віруси, звільнить кров від токсинів і надлишків токсичних лікарських засобів. Очищення крові і лімфи є одним з найголовніших і найнадійніших шляхів до міцного здоров’я і довголіття.

Цікавлюся, чи можуть під час сеансу з’являтися неприємні відчуття?

– Можуть, у людей, що мають проблеми з печінкою та жовчним міхуром, часто з’являється нудота. Отже, застояна жовч починає виходити. Тіло може ломати, коли починають виходити солі з хребта та суглобів. Відчуття жару, піднімається температура тіла, людина вкривається потом – це ознака того, що в організмі є інфекція й імунна система почала боротьбу з нею. Кожну клітинку людського організму можна змусити працювати, відродити її пам’ять. Тоді організм повертається до тієї первозданної форми, коли був ще здоровим. Якщо органи не атрофувалися, людина відновлюється за два-три сеанси, а сколіоз виліковується навіть за один.

Варто зауважити, що зі своєю дружиною Вікторією Віктор Гаврилюк познайомився під час її тяжкої хвороби – у неї був рак. Коли лікарі сказали, що безсилі, і виписали додому, рідні кинулися по допомогу до «нетрадиційників». Хтось порекомендував звернутися до Віктора Михайловича. Він не тільки поставив її на ноги, виходив, а ще й взяв собі за дружину. Тепер Вікторія Василівна теж приймає хворих.

Рівненський фотохудожник Олександр Майструк, про якого наша газета вже неодноразово писала, і який не міг ходити, теж став на ноги під час одного із сеансів Віктора Гаврилюка. Зараз він вже може пересуватись за допомогою милиць.

– Знаю, що методика Віктора Гаврилюка допомогла багатьом, – каже Олександр. – При лікуванні багато залежить і від самої людини, як вона сприйме такі сеанси і чи виявить бажання змінюватися.

Ольга ЖАРЧИНСЬКА,

м. Рівне

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>