У Парижі виграють, у Тернополі – програють

Жіночий волейбольний клуб «Континіум-Волинь-Університет» залишив єврокубкові змагання і тепер сповна може сконцентруватися на внутрішній першості. Минулих вихідних команда Богуслава Галицького у Тернополі зустрічалася з місцевою «Галичанкою-ТНЕУ». Не так давно це була одна з найсильніших команд України. Нині ж «Галичанка» переживає період омолодження, і на відміну від луцького клубу, перед нею не стоять на нинішній сезон надскладні завдання. Тож вояж до Тернополя для ВК «Континіум-Волинь-Університет» розцінювався як поїздка претендента на чемпіонство за очками. Але у перший ігровий день сталася сенсація – тернопільська молодь не тільки дала бій фавориту, а й перемогла з рахунком 3:1. Наступного дня було зафіксовано такий же рахунок за партіями, тільки уже на користь лучанок.

Перед новим роком підопічні Богуслава Галицького зіграють ще один тур. Лучанки прийматимуть вдома євпаторійську «Керкінітіду». На разі «Континіум-Волинь-Університет» посідає третю сходинку у регулярному чемпіонаті.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>