У Луцьк повернувся хокей

Після перемоги ХК «Луцьк» у Західноукраїнській аматорській хокейній лізі України майже два роки Луцьк був поза хокейною картою країни. І ось нарешті любителі гри для справжніх чоловіків таки отримали привід для радощів. Відбулася «реанімація» ХК «Луцьк», який знову з’явився на змаганнях у західноукраїнській аматорській лізі. Старт луцької команди був надзвичайно вдалим. На рідному майданчику вона розгромила «Еней» з Дрогобича – 8:3. Потім ХК «Луцьк» на виїзді здолав ХК «Львів» (6:1) та ХК «Червоноград» (7:0).

Уже традиційно головним суперником лучан є «Явір» з Яворова. Очна зустріч між командами відбулася у четвертому турі на катку «Снігова королева» у Луцьку. На жаль, господарі поля поступилися у рідних стінах з рахунком 1:4. Дві з чотирьох шайб у ворота своєї колишньої команди закинув колись її найкращий бомбардир Сергій Русанов.

16 грудня луцькі хокеїсти проведуть черговий матч з «Нафтохіміком» із Калуша, який посідає друге місце у турнірній таблиці і поки що йде без поразок.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>