10 – 16 грудня

Овен

Буде важко розібратися відразу з усім тим, що ви запланували на цей тиждень, тож краще приготуйтеся до можливості змін у планах.

Телець

Ймовірно, вам доведеться багато часу витратити на вирішення чужих проблем. Особливого натхнення це не викличе.

Близнюки

Цього тижня у вас спостерігатиметься підйом активності, все йтиме на користь. Справи покращаться завдяки вашому партнерові.

Рак

Мобілізуйте свої сили в колективній діяльності. Постарайтеся своєчасно виправляти допущені вами помилки. Не дратуйтеся через дрібниці.

Лев

Ймовірно, зможете взяти участь у цікавій комерційній справі, яка з часом принесе хороші прибутки. Але для цього потрібні досвід і терпіння.

Діва

Будьте гранично акуратні з інформацією, оскільки необдумані слова (або прийняті вами занадто близько до серця ) можуть вплинути на вашу репутацію.

Терези

У цей період велика частина проблем, що накопичилися, буде вирішена. Ймовірна вдала поїздка, підготуйтеся до неї.

Скорпіон

У понеділок краще відпочити, набратися сил і почекати з початком нових справ. У середу у вас можуть відкритися нові, раніше приховані здібності.

Стрілець

Ви зараз не дуже налаштовані на ділове спілкування. Зате будете здатні оцінити по достоїнству домашній затишок.

Козеріг

Цей тиждень обіцяє бути емоційно насиченим і багатим на події. Ваші бажання отримають підтримку близьких. Скористайтеся вдалим періодом.

Водолій

Очікується багато значущих подій як на роботі, так і вдома. Вівторок і середа сприятливі для спілкування з новими діловими партнерами.

Риби

Ініціативність і зібраність знадобляться вам, щоб уміти керувати ситуацією. Доведеться вчитися володіти собою, стримувати свої емоції.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>