3 – 9 грудня

Овен

Ймовірно, отримаєте нову iнформацiю про давнiх знайомих або про забутi справи. Вихiднi – чудовий час для вирiшення сімейних проблем.

Телець

На перший план вийдуть робота i завдання, якi є обов’язковими для виконання. А ще вас відвідають ностальгія та спогади про минуле.

Близнюки

Найвдалiшою буде середина тижня. Справи, якi ви давно вiдкладали, зараз зможете успiшно вирiшити.

Рак

Період буде напруженим. Вам необхідно спочатку розібратися в собі, а вже потім лізти в чуже життя і давати поради. Займіться домашнім вогнищем, вирішуйте сімейні питання.

Лев

Невеликі проблеми можуть з’явитися на початку тижня, але усі вони вирішаться, і ви зможете насолоджуватися радісними і щасливими днями.

Діва

На вас очікують зміни, життя почне поступово поліпшуватися, а проблеми відступлять. Але вам важко буде зробити вибір, у який бік рухатися далі.

Терези

Якщо ви перестанете стежити за своїми справами, можуть виникнути неприємності. Робіть те, що залежить від вас, не беріть участі в суперечках.

Скорпіон

Усе, що раніше здавалось вам повсякденним і нудним, почне вас дивувати й приносити задоволення. Будьте готовi до всiляких несподiванок.

Стрілець

На початку тижня випадок може перетасувати вашi плани. У вихiднi варто зайнятися здоров’ям.

Козеріг

Не плануйте на цей тиждень нiчого важливого, вас можуть пiдвести ті, кому ви довіряли. Декому повернуть борги. Вихiднi будуть приємними i цiкавими.

Водолій

Цього тижня усе буде, як кажуть, у ваших руках. Успiху досягне той, хто не боїться ніяких труднощiв.

Риби

Менше звертайте увагу на людей, які кидають на вас косі погляди. Тримайте голову гордо – і більше гумору в настрої та в житті!

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>