10-25 лиситопа

Овен

Цього тижня вам буде необхідне спілкування з рідними і близькими. Також матимете надзвичайний успіх у протилежної статі.

Телець

Ймовірні раптові поїздки, відрядження. Зможете яскраво проявити свої таланти і здібності. У вашому домі можливе якесь оновлення.

Близнюки

Нічого не відкладайте на потім, вирішуйте усі справи по мірі надходження. А ще вам варто зайнятися особистим життям.

Рак

Приємні несподіванки та нові перспективи очікують вас у роботі. З допомогою партнерів і друзів зможете реалізувати найсміливіші задуми.

Лев

Цього тижня вам щаститиме – гарантовані нові знайомства, приємні і незабутні враження.

Діва

Уважно стежте за розвитком ситуації і не випускайте ініціативу зі своїх рук. Не йдіть напролом – і ви досягнете задуманого.

Терези

Вам щаститиме, зможете легко укласти важливі угоди чи знайти компроміси. А завдяки новим знайомствам може зав’язатися і любовний роман.

Скорпіон

Цього тижня можливе значне поліпшення матеріального становища, а щоб уникнути непорозумінь в родині, намагайтеся не провокувати конфлікти.

Стрілець

Цей період сприятиме розвитку романтичних зв’язків, тож можуть відновити стосунки навіть ті пари, які розлучилися.

Козеріг

Тиждень принесе багато приємних сюрпризів. Ймовірно, вирішаться давні проблеми. Насолоджуйтеся – не так часто таке трапляється.

Водолій

Активних подій очікуйте в сімейному житті. Нарешті зможете влаштувати справжнє свято. Можливо, вам повернуть давній борг.

Риби

Можете сміливо планувати будь-які важливі справи. Але варто уважно рахувати гроші – вас можуть обдурити.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>