12-річна школярка «бомбила» хату подружки

30-річна мешканка Мельниці-Подільської заявила правоохоронцям про серію крадіжок з її будинку. Злодієм виявилась подруга дочки потерпілої. У дівчинки, якій лише 12 років, неабиякий кримінальний талант. Якось у будинку подруги вона додумалася прихопити із собою ключ від вхідних дверей, і згодом двічі ним скористалася. За відсутності господарів перший раз вкрала мобільний телефон, в якому передбачливо змінила сім-картку і намагалася не показуватися з апаратом на очі подрузі. Вдруге поцупила в облюбованому помешканні цифровий фотоапарат. Хату тоді замкнути чомусь забула, і ключ із замка не витягнула. А згодом, граючись із подругою, примудрилася поцупити сумочку з грошима її матері.

Під час обшуку помешкання малолітньої злодійки знайдено все накрадене, крім грошей. Їх дівчинка витратила на цукерки та чіпси.

Світлана Клос,

Тернопільська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>