Перемоги є, а гри так і немає

Минулого тижня луцька «Волинь» провела одразу два матчі у чемпіонаті та кубку. І в обох здобула перемоги. Спочатку в 1/8 Кубка України у Свердловську лучани з рахунком 2:0 (голи забили Суботич та Стевич) обіграли місцевий «Шахтар». Тепер у чвертьфіналі 17 квітня «Волинь» прийматиме «Дніпро». Інші пари виглядають наступним чином: «Шахтар»-«Карпати», «Севастополь»-«Таврія», «Арсенал»-«Чорноморець».

А у неділю вдома команда Анатолія Дем’яненка приймала одного з аутсайдерів прем’єр-ліги – ужгородську «Говерлу». Лучани прогнозовано взяли три очка, але далися вони непросто. «Волинь» відкрила рахунок у грі після помилково призначеного 11-метрового. Потім македонець Душан Савич подвоїв перевагу «Волині», таким чином відзначивши появу первістка у своїй сім’ї. Але досить швидко гості знову скоротили розрив до мінімуму, й надалі лучани при рідних трибунах виглядали не дуже привабливо, відбиваючись та тягнучи час. Саме за затримку часу отримав друге попередження і пішов з поля румунський легіонер команди Ерік Бікфалві (до речі, у кубковому матчі його теж вилучили за неспортивну поведінку. Можливо, гравцю шкодить інформація про ймовірну зацікавленість ним у «Металісті»). Зрештою, «Волинь» таки вимучила перемогу, яка дозволила команді стрибнути одразу на п’яту сходинку у турнірній таблиці. Проте уболівальники, залишаючи стадіон, оптимізму не випромінювали. Один з них пробрався на післяматчеву прес-конференцію, аби запитати, чому так боягузливо діяла команда у домашній грі з «Говерлою».

Результати матчів 14-го туру: «Шахтар»-«Металург» З. – 2:0, «Динамо»-«Таврія» – 2:0, «Дніпро»-«Металіст» – 2:0, «Зоря»-«Іллічівець» – 2:2, «Волинь»-«Говерла» – 2:1, «Чорноморець»-«Металург» Д. – 3:0, «Ворскла»-«Арсенал» – 1:0, «Карпати»-«Кривбас» – 6:0.

Наступні три матчі «Волинь» проведе на виїзді – з «Кривбасом», «Карпатами» та «Ворсклою».

Сергій КРАЙВАНОВИЧ

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>