Вийшла друком книжка «ТОП-волиняни»

У світ вийшла книжка «ТОП-волиняни», укладена в редакції РІА «Твій вибір». У ній представлені інтерв’ю з відомими людьми краю: державними діячами, керівниками підприємств, представниками інтелігенції, церкви, медицини, освіти, спортсменами, митцями, артистами та іншими фахівцями.

На сторінках видання можна знайти не лише біографічні відомості про цих особистостей. У відвертих розмовах, спогадах відомі волиняни розповідають про власний шлях, діляться поглядами на життя, трудовим досвідом, секретами успіху, розкривають свій внутрішній світ. Варто зазначити, що «ТОП-волиняни» – не рейтинг. Упорядники книжки зазначають: «Ми не брали до уваги ті чи інші заслуги й посади, не визначали, хто більше чи менше достойний. Бо так чи інакше кожен із людей, згаданих у виданні, вплинув на майбутнє, зробив чималий внесок у розвиток суспільства та держави і обов’язково залишить свій слід в історії. На жаль, ми згадали не всіх особистостей, вартих уваги. Адже це тільки перше видання. Тож приємного вам читання та до нових зустрічей!».

Видання «ТОП-волиняни» можна придбати у книгарнях Луцька, а також у редакції газети «Твій вибір» (пр-т Соборності, 11а) та у приймальні газети «Вісник+К» (пр-т Перемоги, 15).

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>