«Криївку» хочуть закрити

Відомий ресторан у Львові «Криївка» став своєрідною візитівкою цього міста. Тож повідомлення про те, що його хочуть закрити, обурило громадськість. З такою ініціативою виступив депутат Партії регіонів Олег Царьов. Він вважає, що у «Криївки» слід відібрати ліцензію за розпалювання міжнаціональної ворожнечі. «Я був у Львові, зайшов до ресторану «Криївка». Мене там зустрів чоловік з макетом німецького автомата. Що це за питання на вході: «Москалі єсть?» – обурювався Царьов. – Я направив депутатський запит Президенту і Прем’єр-міністру про те, щоби була дотримана Конституція України».

– У мене за рік бувають мільйони відвідувачів. «Криївку» знають по всій Україні. А хто знає депутата Царьова? Зрозуміло, чому він заговорив про наш ресторан напередодні виборів – хоче підняти собі рейтинг, – заявив у коментарі власник ресторану «Криївка» Юрій Назарук.

Руслана ТАТАРИН,

м. Львів

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>