Не продавайте своє майбутнє!

Останні події, які відбуваються в нашій державі через вибори у Верховну Раду, змушують мене звернутись до людей. Дивлячись, як вони легко продають свій голос, хочеться кричати – не продавайтесь!!!

Коли ви продаєте свій голос, то ви даєте свій мандат від імені народу на подальший грабунок нашої держави, на безхмарне життя депутатам, які вас купили. Але в той же час ви забираєте майбутнє у тих людей, які не продаються, майбутнє своїх дітей. А що від того одержите? 50, 100, 200, 500 гривень за голос? Можливо, покращите свій матеріальний стан на день-два. А що далі? А далі ви знову будете говорити, що погано живете. Але ж ви продали своє майбутнє!

На жаль, в нашій країні продаються не тільки прості люди, але й люди, які мають ім’я, статус, які носять вишиванку, б’ють себе в груди, які вони патріоти України, навіть пишуть палкі статті в газети про захист всього українського. Але тільки поманили «зелененьким» – і де все поділося? Хтось продається за 200 гривень, а інший – за тисячі. Питання тільки в ціні.

Коли з деякими людьми говорю про нашу державу, часто чую: «А що мені дала ця держава?» А я хочу сказати: держава – це ми з вами. Не питайте, що держава для вас зробила, подумайте, що ви для неї зробили?

Бо чого чекали від держави хлопці, які загинули під Крутами, або повстанці, які виборювали незалежність України?

Якщо і надалі будемо безпринциповими людьми без усілякої моралі, то ми завжди погано житимемо і нас називатимуть бидлом і хохлами…

З повагою Ганна ГЕДЗЬ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>