Квартири у подарунок до свята

Нещодавно у Луцькому прикордонному загоні відзначали 20-річний ювілей підрозділу. Наказ про його створення датований 20 жовтня 1992 року. Нині до його структури входять 11 відділів прикордонної служби у Волинській та Рівненській областях, на кордоні з Білоруссю та Польщею.

Привітати своїх колег і підлеглих прибув голова Державної прикордонної служби України генерал армії Микола Литвин. Він зазначив, що луцький загін на сьогодні є найкращим серед усіх підрозділів у країні за робочими показниками. Під час урочистостей на території частини відкрили пам’ятний знак на честь усім прикордонникам, які проходили тут службу. А кульмінацією свята стало вручення ключів від квартир 45 сім’ям військовослужбовців-контрактників. Житло вони отримали у реконструйованій колишній солдатській казармі, розташованій на території частини. Після комплексу робіт тут обладнали одно-, дво- та трикімнатні квартири з усіма зручностями.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ,

м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>