Дем’яненко ледь не налупив суддю

Змістовна частина гри луцької команди у протистоянні з донецьким «Металургом» вкотре не порадувала. Але у цьому поєдинку «Волинь» уже виглядала куди краще, ніж у попередній домашній зустрічі з «Таврією». Практично увесь матч лучани тримали контроль над ситуацією на полі. Але свою перевагу ніяк не могла втілити у голи – проблема пошуку забивного форварда лишається актуальною. Потроху гра докочувалася до логічних нулів, але наприкінці матчу «проявив» себе арбітр Юрій Вакс, який лишень нещодавно відбув дванадцятиматчеву дискваліфікацію за непрофесійне суддівство у грі «Динамо» і «Шахтаря». На 79-й хвилині він призначив 11-метровий у ворота лучан за те, що гравець «Металурга» налетів на Яна Масло, який стояв до нього спиною. Сам же «постраждалий» металургівець і використав «чесно зароблений» пенальті. За рахунку 0:1 Анатолій Дем’яненко пішов ва-банк і випустив на поле уже третього форварда – македонця Савича. Цього разу заміна таки була вдалою. Уже у компенсований час Савич зрівняв рахунок у грі, зігравши на добиванні після потужного пострілу від Бікфалві. Відзначимо ще один момент у цьому матчі. Чи не вперше за весь час роботи у Луцьку свої емоції почав проявляти Анатолій Дем’яненко. Наприкінці зустрічі він висловив арбітру свої претензії стосовно призначення 11-метрового, за що й був вилучений з тренерської лави.

Результати матчів 12 туру: «Волинь»-«Металург» Д. – 1:1, «Ворскла»-«Металург» З. – 5:0, «Чорноморець»-«Таврія» – 1:0, «Шахтар»-«Іллічівець» – 2:1, «Динамо»-«Металіст» – 1:3, «Зоря»-«Дніпро» – 3:2, «Кривбас»-«Арсенал» – 1:1, «Карпати»-«Говерла» – 1:1.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>