Подорож по святих місцях

Напередодні учительського професійного свята голова СТзОВ «Романів» Віталій Миколайович Заремба та його дружина Алла Модестівна організували та провели екскурсію на свою малу батьківщину, зокрема у Музей Пересопницького Євангелія, що знаходиться на Рівненщині.

У подорож були запрошені працівники дитячого садочка «Сонечко», ветерани педагогічної праці. Весела атмосфера подорожі, а саме: настрій, теплий сонячний осінній день, насолода від побаченого та почутого, сприяли тому, що враження залишилися незабутніми та надзвичайно приємними.

Захоплювало подих від самої архітектури сучасного музею та внутрішнього його дизайну, не говорячи, звичайно, про його змістовну наповненість. Учасники екскурсії ознайомилися з матеріалами архітектурних розкопок, які проводилися на території Пересопниці, милувалися майстерно відтвореними спорудами ХІV-ХV століть і найголовніше – побачили точну копію Євангелія, нашої найбільшої державної святині, на якій присягали на вірність, давали клятву всі президенти нашої незалежної держави.

Після відвідин Пересопницького музею наш шлях проліг до Білівського жіночого монастиря, де ми змогли помолитися за здоров’я та упокій своїх близьких та рідних.

Вчителі ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Романів отримали унікальну можливість відпочити серцем і душею, відійти від щоденних клопітких шкільних проблем і ще раз переконатися у доброзичливості всіх благодійних справ, які ми відчуваємо від голови СТзОВ «Романів» Віталія Миколайовича Заремби. Безмежно вдячні екскурсанти зичать йому і його родині всіляких гараздів: міцного здоров’я, невичерпної енергії, успіхів у всіх справах та починаннях.

Педагогічний колектив

ЗОШ I-III ступенів, с. Романів

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>