Пустіть на нашу вулицю маршрутку

Ми, жителі вулиці Лісової, що у селі Білашів, звертаємося до вас із великим проханням. На цій вулиці проживає 189 жителів: з них 80 пенсіонерів, 15 школярів. Маємо 80 житлових будинків. Ми дуже вас просимо зробити так, щоб до нас заїжджала маршрутка. Адже до найближчої зупинки – майже два кілометри. Наша вулиця відокремлена від села, до школи, церкви – далеко. Я, як інвалід з дитинства і 76-річний пенсіонер, ветеран праці часто хворію та звертаюсь до лікарів у Мізоч (майже 5 км), тож мушу наймати транспорт, щоб доїхати, а це вартує великі гроші. Особисто звертався по допомогу до голови сільської ради, а також до голови Здолбунівської райдержадміністрації, але зрушень не побачив. Відмову мотивують тим, що потрібно провести ремонт дороги.

З повагою від усіх жителів вулиці Лісової Микола ХВЕСЬ,

с. Білашів Здолбунівського району Рівненської області

 

Від редакції: Поки лист готувався до друку, сільський голова Білашова Василь Зайхлий повідомив, що домовився із перевізником і на вулицю Лісову маршрутка вже заїжджає. Щоправда, робить тільки один рейс о 6-й ранку. Якщо жителі згаданої вулиці, яка дійсно є віддаленою, проявлятимуть активність у поїздках, то є шанс зробити туди другий рейс – вдень. Також незабаром обіцяють і дорогу там підлатати, щоб вона «відповідала вимогам із безпеки дорожнього руху для здійснення регулярних пасажирських перевезень».

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>