15 – 21 жовтня

Овен

Чим активніший спосіб життя ви для себе оберете цього тижня, тим легше буде вирішити нагальні справи. Вихідні проведіть у колі сім’ї.

Телець

Особливо напруженими можуть бути понеділок і п’ятниця. Бажано проявляти обережність у справах.

Близнюки

Період обіцяє успіх практично у всіх починаннях. Присвятіть п’ятницю і суботу наведенню вдома порядку, краси і чистоти, а можливо, й ремонту.

Рак

Ініціатива та активність будуть невчасними, особливо на початку тижня. У суботу не відмовляйтеся від вечірки.

Лев

Ваші бажання і задуми здійснюватимуться в тому випадку, якщо тільки вони щирі. Постарайтеся своєчасно виправляти допущені помилки.

Діва

Бажано не слухати пліток і пересудів, намагайтеся не потрапляти на цю вудку і керуватися виключно моральними принципами.

Терези

Ведіть справи грамотно, ретельно продумуйте кожну дрібницю – і тоді все вийде. Налагодяться стосунки з дітьми і батьками.

Скорпіон

Настає сприятливий період для реалізації багатьох починань. Справи підуть легко, треба буде лише спрямовувати свою і чужу енергію в потрібне русло.

Стрілець

Ви будете енергійні, активні, винахідливі. Вдалий час для навчання, влаштування на нову роботу. Фортуна буде прихильною до вас і в подорожах.

Козеріг

Якщо відчуваєте втому або розгубленість, виберіться на природу. Красиві пейзажі діятимуть краще за будь-які вітаміни.

Водолій

У жодному разі не нав’язуйте оточуючим власну думку. Користі від цього не буде, а хтось затаїть образу. Відновите колишні любовні зв’язки.

Риби

Будьте обережними і розважливими у справах. Цей період може принести зміни в особистому житті – від зустрічі з новим коханням до заручин.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>