Запрацювали «теплиці Фірташа»

Нещодавно у селі Синьків Заліщицького району відкрили один із найбільших в Україні та Східній Європі тепличний комплекс «DF Agro».

Щойно вийшовши з гелікоптера, Азаров засипав компліментами «сучасне» село. У Синькові збудовано дитсадок, стадіон, Будинок культури, амбулаторію, нове приміщення сільради, готель, реконструйовано школу і церкву. Населений пункт повністю газифікували. Найбільше ж враження на Прем’єра справили дорога і теплиці.

Ідею збудувати суперсучасний тепличний комплекс Дмитро Фірташ оприлюднив восени минулого року. Роботи розпочалися у листопаді і завершилися менш ніж за рік.

«Теплиці Фірташа» розкинулися на 10 гектарах, а з часом вони займатимуть у чотири рази більшу площу. Зараз у них трудиться 115 осіб, в основному місцеві жителі. У перспективі кількість працюючих зросте до 250. Середня зарплата робітників становить близько двох тисяч гривень.

Ввечері на новозбудованому стадіоні людей розважали Софія Ротару, Таїсія Повалій, Олександр Пономарьов, Олег Скрипка, група «ТІК» та інші.

Світлана КЛОС,

Тернопільська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>