Ми не бачилися понад 40 літ!

Нарешті зустрілись випускники географічного факультету Чернівецького університету! Добре, що знайшлась людина, яка допомогла нам організувати цю зустріч – хоч доля й розкидала нас по всьому світу – наш староста Станіслав Гнашук, який проживає у Полтаві.

І ось ми біля університету в Чернівцях. Важко описати цю мить, коли підходять солідні люди, яким під 70, і ледве впізнають один одного. Чудове сімейство Раїса і Юрій Покумейки приїхали на зустріч із сином Андрієм із Білорусі. Ось підходить до гурту сімейство Войцехів з Донецька. Вже втретє приїздять на зустріч вони разом. Весела, жвава, завжди молода душею Валентина Мощинська з Кам’янця-Подільського приїхала разом із чоловіком Антоном. Рая Задунай – зі своїм вірним супутником Романом Даниловичем. Під’їхали Теодозій Шевчук, Станіслав Фенко, Василь Тимчук з Чернівців, Василь Перцович з Коломиї, Богдан Гулін з Івано-Франківська. Багато хто не зміг приїхати на зустріч, багатьох вже немає серед живих. На жаль, вже майже не залишилося наших викладачів. А так хотілося б сказати їм слова вдячності.

І ось стоїмо ми перед стінами своєї альма-матер і дивуємось: як швидкоплинно летять роки. Міняються покоління студентів. Ось знову іде набір абітурієнтів. Життя продовжується.

Випускниця Чернівецького університету ім. Федьковича,

1966 року випуску

Леся БІЛИК,

м. Ковель Волинської області

Зустрілися колишні студенти

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>