Знайшли один одного на сайті знайомств

Побутує думка, що знайти свою половинку в Інтернеті – справа безуспішна, мовляв, там легковажні чоловіки шукають довірливих жінок. Та ми дещо розвіємо цей поширений міф: завдяки сайту знайомств Марійка та Руслан Ускату з Луцька рік тому поєднали долі.

Марійці – 32 роки, працює в інформаційно-довідковому центрі Луцька. Русланові – 29, він оператор на автозаправці «Укрнафта». Обоє щасливі, веселі, не зводять один з одного закоханих поглядів. Напевно, щира, сором’язлива усмішка Марійки і привернула впевненого у собі Руслана.

– Так, уже після кількох побачень я зрозумів, що Марія – саме та, яку шукав, – посміхається чоловік. – Ми переписувалися тижнів два-три, потім чотири місяці зустрічалися (на сайті знайомств я «сидів» місяців сім). Ще під час спілкування сподобалася з першого погляду. Тому захотілося зустрітися з Марією, тим більше, вона підходила за фізичними даними, поглядами, інтересами. А ще це щира і відверта людина. У перший же вечір сказала, що розлучена, виховує сина. Адже деякі жінки мали дітей і не зізнавалися, а потім усе це з’ясувалося. Вважаю, починати з брехні не є добре.

– Чому шукали половинку в Інтернеті, невже не траплялися дівчата в реальному житті?

– Звичайно, були. Але все не те, – зізнається Руслан. – Зареєструватися на сайті знайомств порадив товариш, який там знайшов пару. Тепер не є дивиною, що люди шукають половинки в Інтернеті. Не раз чув від хлопців, що не можуть зустріти дівчину – всі якісь несерйозні. Так само дівчата кажуть, що нема толкових хлопців – тільки голову морочать.

– А мені підказали подружки на роботі, – розповідає Марійка. – Та вони ще заміж не вийшли, досі спілкуються. Я на сайті «сиділа» десь із півроку. Коли познайомилася з Русланом, мене зачепили його думки, запитання, виявилося, що маємо спільні інтереси…

– Обом подобається різноманітний відпочинок, – каже Руслан. – Любимо поїхати на пікнік, на озеро, в ліс, в театр ходимо. Ми побували у Рівненському зоопарку, у Зимненському монастирі, в Карпатах, на Світязі.

– Ваше спілкування на сайті знайомств рік тому завершилося весіллям. Що порадили б новачкам, які зважилися знайти половинку через Інтернет?

– Звернути увагу на анкету, залишити осторонь ті, в яких нема фото. І ставте питання, бо при зустрічі я соромилася про щось цікавитися, – пояснює Марійка.

– Не бійтеся реєструватися, бо я довго над цим думав. Треба відповідати тим, хто справді хоче знайти свою долю. В довгу шухляду не відкладайте першу зустріч! Багато знайомих спілкувалися півроку, а варто було один раз побачитися – і все. У мене теж траплялися такі ситуації. Переписуєшся, ніби все добре, а на зустрічі почуєш якісь слова, побачиш незрозумілі дії – і за півгодини ясно, що це за людина. Тому через тиждень-два листування треба призначати побачення, – розмірковує Руслан. – Не буває так: зайшов на сайт – і вже є половинка. Мій товариш спілкувався три роки, поки знайшов дружину. Нам пощастило більше: через кілька місяців ми відгуляли весілля, наші почуття стали ще сильнішими, а ми – ріднішими людьми.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>