«Пісне» видовище на День міста

«Іллічівець» і «Волинь» після несподіваних перемог у попередньому турі опинилися у верхній частині турнірної таблиці, і їх розділяло лише одне очко. Суперники могли розвинути цей успіх в очному протистоянні. У маріупольців був ще один додатковий стимул – поєдинок мав стати одним з акордів святкової програми до Дня міста у Маріуполі. Але чимось порадувати городян футболісти «Іллічівця» так і не зуміли. І справа навіть не в результаті, а у самій грі – вона була нудною. На двох команди завдали один удар в площину воріт і створили два моменти, тому табло закономірно зафіксувало «баранки».

Результати матчів 9-го туру: «Динамо»-«Карпати» – 3:1, «Зоря»-«Шахтар» – 0:3, «Дніпро»-«Чорноморець» – 1:0, «Металіст»-«Ворскла» – 4:0, «Іллічівець»-«Волинь» – 0:0, «Таврія»-«Кривбас» – 2:0, «Металург» З.-«Говерла» – 1:1, «Металург» Д.-«Арсенал» – 5:0.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>