24 – 30 вересня

 

Овен

Незважаючи на турботи і клопоти по господарству, постарайтеся все-таки зосередитися на позитиві. Вас очікує багато радісних моментів.

Телець

Настав час для реалізації проекту, який досить довго залишався лише вашою фантазією. Усе складається на вашу користь, тож беріться за справу.

Близнюки

Ймовірно, у вашому житті відбудуться великі зміни, хочете ви цього чи ні. Тож будьте готові до всього.

Рак

У цей період вам доведеться звернутися по допомогу до своїх друзів – тільки спільними зусиллями вам вдасться втілити в життя свої задуми.

Лев

Якщо вам здається, що у вашому житті нічого не відбувається, значить, ви нічого й не робите.

Діва

Усе виходитиме без жодних зусиль з вашого боку. Проте можливі незручні ситуації на грунті елементарної заздрості.

Терези

Цього тижня ви будете практично всемогутні – для здійснення задуманого знайдуться і можливості, і сили.

Скорпіон

Період сприятливий для завершення старих справ, а також для нових починань. Короткочасна поїздка обернеться відпочинком у приємному товаристві.

Стрілець

Вам не варто приймати поспішних рішень та щось різко змінювати у своєму житті. У всьому уникайте спірних моментів. Вихідні проведіть із сім’єю.

Козеріг

Усе задумане може здійснитися, якщо ви спокійно і чітко робитимете свою справу. Чогось нового у цей період краще не починати.

Водолій

Вдало вирішуватимуться фінансові питання. Тиждень подарує не лише зліт внутрішніх сил, але й шанс розпочати нове життя.

Риби

Цього тижня не матимете проблем з допомогою, навіть з боку тих людей, від яких нічого не чекаєте. Користуйтеся, таке трапляється не щодня.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>