Гральні автомати для сивочолих

Щоб після виходу на пенсію громадяни не нудьгували вдома, у Японії для них відкрили спеціальні зали з ігровими автоматами. У розважальних закладах піклуються про комфорт відвідувачів. Їм роздають ковдри і рукавички, аби не мерзли під час тривалого сидіння. А в деяких залах розставили масажні крісла. У них можна перепочити після тривалої і напруженої гри. 75-літня Йоко Умемото розповіла, що їй дуже подобається їздити на віртуальних гоночних машинках. «Це так весело!» – захоплено вигукує жінка. Манабу Такагі, менеджер ігрового закладу, зазначив, що з кожним днем усе більше відвідувачів старшого покоління. Вони приходять сюди не лише, щоб розважатися із друзями, а й познайомитися з новими людьми.

Як відомо, тривалість життя японців найдовша у світі. Чоловіки живуть у середньому до вісімдесяти років, жінки – до вісімдесяти шести. На кожні 2900 людей є один столітній довгожитель. Тож гральна індустрія може розраховувати на новий ринок споживачів. Виробники вже адаптували деякі ігри для людей літнього віку. А ще планують розробити зручні крісла для нових послідовників ігрової моди.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>