Батьки – покійники, а діти – сироти

Така ціна подружньої зради

Двоє літніх жіночок, які сиділи позаду мене у маршрутці, досить емоційно обговорювали трагедію молодої жінки. Мова йшла про дочку їхньої односельчанки, яка загинула від рук свого чоловіка.

– Оксана була дуже красивою дівчиною, – розповідала тітка Наталка, – мала купу залицяльників і в селі, і в Києві, куди поїхала вчитися. Вже на першому курсі вийшла заміж. Батьки не перечили ранньому шлюбу, бо хлопець був з багатої та впливової родини.

Незабаром у молодого подружжя народився син. Чоловік, як то кажуть, пилинки з Оксани здував, але й ревнував страшенно. Та й вона підкидала дров у вогонь: то з молоденьким сусідом пожартує, то з другом чоловіка. Такий вже в неї був характер. Минуло небагато часу, як у сім’ї зовсім не зладилося. Почалися постійні скандали, докори, а там і розлучення. Молода та красива жінка довго без пари не залишалася. За кілька місяців Оксана вже була одружена з бізнесменом Олегом, з яким її познайомили друзі. Не минуло й року, як у них народилася спільна дитина – хлопчик Андрійко.

– Жила вона, як то кажуть, наче у Бога за пазухою, – підхоплює розмову інша жіночка – Галина. – Салони, магазини, посиденьки з подругами за кавою – от і всі її клопоти були. Олег ні в чому їй не відмовляв, на тридцятиріччя новеньку іномарку подарував. А ювілей який справив – половина її рідні туди їздили… Та не минуло й тижня, як настав кінець сімейній ідилії. Кажуть, що «застукав» бізнесмен Оксану з кимось на своєму складі…

Про те, що сталося між подружжям, у селі говорили різне. Мої ж співрозмовниці дотримувалися версії, якою з ними поділилися батьки Оксани. Мовляв, Олег подзвонив тещі на Рівненщину і сказав, що хоче подати на розлучення і відсудити в жінки сина. Кричав, що Оксана лише використовувала його, крутила ним як хотіла. Хіба ж могли подумати вони, чим закінчиться нервовий зрив чоловіка? А наступного дня батькам подзвонили з міліції і повідомили, що їхня дочка мертва, а зять у реанімації. Олег спочатку вбив дружину, а потім вистрелив і в себе, але рана виявилася несмертельною.

Розслідування у справі тривало майже рік, Олега засудили до семи років колонії. Хлопчиків на виховання забрала бабуся. А нещодавно стало відомо, що батька дітей знайшли мертвим у душі в’язниці.

Марія МАРТИНЮК,

Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>