Злодії вкрали авто з покійницею у холодильнику

77-річна жінка померла у лікарні, у той час як її родичі перебували в Італії на роботі. Щоб мати змогу по-християнськи провести стареньку в останню путь, вони попросили сусідів найняти автомобіль з холодильником для зберігання тіла. Проте приїзду родичів так і не дочекалися. Невідомі зловмисники наприкінці минулого тижня викрали мікроавтобус «Renault Trafic» білого кольору з рефрижератором, в якому знаходилася старенька. З’ясувавши, з яким «сюрпризом» дістався їм автомобіль, злодії, напевно, були неабияк шоковані. Але мікроавтобус все ж не покинули, натомість викинули тіло з холодильника у селі Борохів Ківерцівського району. Його при дорозі і виявили місцеві мешканці. 77-річна бабуся гарно одягнута лежала на ношах із зв’язаними руками та ногами, адже її вже приготували до поховання. Поруч були ще й іконки.

Наразі міліція розшукує викрадачів білого «Renault Trafic», розраховуючи й на допомогу випадкових свідків. А стареньку нарешті поховали родичі.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ, Волинська область

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>