Зіркову Сердючку відтісняє гламурний Дзідзьо

а талановиту молодь підтримує генеральний директор ПП «Агро-Експрес-Сервіс», кандидат

у народні депутати України по одномандатному виборчому округу №154 Сергій Костючко

Першого вересня на центральному майдані Дубна яблуку ніде було впасти. Тут уже давно в одному гурті не збиралося стільки люду. Причиною такого ажіотажу став молодий хлопець в образі старого діда. Тобто мегапопулярний нині серед молоді артист із найменням Дзідзьо. Кажуть, що його кар’єра починає затьмарювати навіть зіркову Вєрку Сєрдючку. Ще б пак, в Інтернеті зафіксовано декілька десятків мільйонів скачувань його пісень.

У Дубні публіка буквально шаленіла від виступу Дзідзьового гурту, в який, окрім самого композитора й співака, входять також музиканти Лесик та Юлік. А після концерту ще довго не відпускала артистів, щоб отримати автограф та сфотографуватися з ними. Після фотосесії – коротке інтерв’ю:

– Цей концерт став можливим завдяки відомому в Україні меценату Сергію Костючку, – каже Михайло Хома (він же Дзідзьо), – приємно також, що наша творчість збирає тисячні майдани. Значить, людям вона подобається. Як виник мій артистичний образ? Як відомо, в Західній Україні «дзідзьом» називають дідусів. Добрих, щирих і водночас, можливо, дещо кумедних. Отож, я з дитинства відзначався умінням розсмішити друзів пародіями на старого діда, який розповідає кумедні історії. Ось так мало-помалу мене й втягнуло в цей образ. Загалом на Дзідзя не можна ображатися... Він – позитивний, а його жарти – доброзичливі. Доброзичливі також пісні, що линуть з його вуст.

Що стосується сценічної історії Дзідзя, то вперше він виступив з піснею Кузьми Скрябіна «Старі фотографії», переробивши її на новий лад. Вийшло доволі імпозантно. Далі в його репертуар увійшли власні пісні. Спробував себе гурт і на різного роду фестивалях, зокрема на «Новій хвилі». Гран-прі не отримував, натомість глядацькі симпатії завойовував. Нині ж ці симпатії, як засвідчив виступ у Дубні, переростають у створення образу кумира. З такими темпами завоювання молодіжної публіки Дзідзьо дійсно може відтіснити на другий план Вєрку Сердючку.

Детальніше про концерт Дзідзя у Дубні, а також про відомого українського аграрія, мецената, кандидата в народні депутати України по одномандатному виборчому округу №154 Сергія Костючка можна дізнатися в Інтернеті за адресою: https://www.facebook.com/profile.php?id=100004168482034

Сергій Новак,

Рівненська область

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>