Мільярдери стануть безсмертними

 Російський підприємець Дмитро Іцков, який очолює високотехнологічний проект досліджень «Аватар», обіцяє мільярдерам безсмертя. Він найняв 30 вчених, щоб у найближчому десятилітті домогтися можливості трансплантації людського мозку в тіло робота.

«У кожного є можливість фінансувати продовження власного життя аж до безсмертя. Наша цивілізація дуже близько підійшла до створення подібних технологій, і це не мрії фантастів», – повідомив Іцков у листі, адресованому мільярдерам зі списку журналу Forbes. Він зв’язався з низкою олігархів з пропозицією стати спонсорами його проекту. Іцков розраховує, що хірургічна трансплантація людського мозку в тіло робота стане реальною протягом десяти років. Потім він сподівається «завантажувати» свідомість без хірургічного втручання, залишаючи людські тіла порожніми оболонками, в той час як їх власники будуть жити «всередині роботів». Іцков хоче співпрацювати з агентством передових дослідницьких оборонних проектів міністерства оборони США.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>