Лучанин – найкращий бомбардир серед футболістів-паралімпійців

У Лондоні тривають Паралімпійські ігри, на яких надзвичайно успішно виступає збірна України. Наші спортсмени уже здобули 18 золотих, 15 срібних і 17 бронзових нагород. Майже половина з них – на рахунку українських плавців. Завдяки цим успіхам у загальному медальному заліку наші співвітчизники посідають дуже високе четверте місце, випереджаючи команду США. Попереду українців лише китайські, британські, російські паралімпійці.
Вдало розпочала змагання й українська команда з футболу серед спортсменів з наслідками ДЦП, до якої входять двоє волинян Олексій Гетун та Анатолій Шевчик. У двох стартових поєдинках у групі «В» синьо-жовті розгромили команду господарів змагань (7:1) і збірну США (9:0). Найкращим бомбардиром серед українців та й серед усіх учасників турніру наразі є Анатолій Шевчик. У ворота суперників збірної він «відвантажив» уже шість голів – чотири американцям і два британцям. Учора за перше місце у групі українці зустрічалися із бразильцями. В іншому квартеті перше місце розіграли Росія та Іран. Залежно від розташування цих команд і сформуються півфінальні пари. Матчі 1/2 відбудуться 7-го вересня, а фінал – 9-го.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>