Зварять рекордний вареник

Зроблять це під час першого Волинського фестивалю вареника. Його організатори, молодіжна організація «Студентська республіка» та рекламна агенція «Еліас», поки що тримають у секреті, як відбуватиметься встановлення рекорду. Оскільки за розмірами він має бути чималий, нині міркують над технологією приготування, можливо, навіть доведеться виготовити спеціальний посуд.
Загалом свято вареників у Луцьку обіцяє бути надзвичайно цікавим. Проходитимуть конкурси на найшвидше поїдання та ліплення вареників сімейним підрядом. Кожен бажаючий зможе прийти на свято зі своїми варениками і взяти участь у конкурсі на найкращий рецепт.
Відбуватиметься дійство 16 вересня біля входу у парк культури і відпочинку імені Лесі Українки. Свято супроводжуватиметься козацькими забавами, ярмарком і завершиться українською дискотекою. Під час фестивалю відвідувачів безкоштовно частуватимуть варениками.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ,
м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>