Консул збив матір-одиначку

Ще не вщух скандал навколо Генерального консульства Республіки Польща у зв’язку зі зловживанням із видачею віз, як дипломат цієї країни знову потрапив у неприємну ситуацію на Волині. У неділю близько шостої вечора працівник консульської установи Єжи Юзеф Зімни на автомобілі «Тойота Рав-4» поблизу селища Голоби Ковельського району, їдучи до Луцька, збив велосипедистку Анастасію Б., 1985 року народження, яка рухалася у зустрічному напрямку. Жінка сама виховує двох маленьких дітей. Її у важкому стані доправили у реанімаційне відділення лікарні. Як повідомили правоохоронці, консул одразу ж пройшов алкотест, і слідів вживання спиртного в його крові не виявили. За фактом автопригоди порушили кримінальну справу.

Не встигли працівники ДАІ оформити ДТП з участю дипломата, як за півгодини на цій же автотрасі сталося ще одне і теж за участю громадянина Польщі, який наїхав на велосипедиста. Цього разу підсумок аварії був трагічнішим. Українець загинув на місці.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ,

Волинська область

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>