Лілія Боць – найчарівніша студентка з Волині

До нинішнього року Лілія Боць працювала з модельєрами й фотографами в Мілані та Парижі, пізніше – в Токіо та Москві, демонструючи одяг найвідоміших вітчизняних і закордонних дизайнерів. Нині вона студентка Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Народилася Ліля в Гощі на Рівненщині, дитинство провела у бабусі в селі Біличі Іваничівського району на Волині.

Цього року Лілія вирішила спробувати себе в конкурсах краси. Звичайно, маючи за плечима такий досвід, вона почувалася впевнено. У травні на всеукраїнському конкурсі краси «Королева України – 2012» дівчина стала «Королевою телеглядацьких симпатій».

Він проходив у Києві, в залі Національної опери України, і транслювався по «УТ-1». На шляху до конкурсу дівчина здобула почесну відзнаку – стала «Королевою стилю», представивши на сцені сюжет із життя легендарної княгині Гальшки Острозької. Після перших конкурсних іспитів кількість учасниць скоротили до 12 фіналісток, до яких потрапила й Лілія Боць.

– Вихід дочки у дванадцятку найкращих викликав у мене шквал емоцій, адже для нас це був великий успіх! – каже батько Микола Васильович. – А коли потім оголосили імена восьми претенденток на титул «Королева України» і серед них Лілію, то від радості серце мало не вискочило з грудей.

І найсвіжіша новина! У День незалежності в Ужгороді відбувся конкурс «Міс Студентство України – 2012», організаційний комітет якого очолював депутат Закарпатської облради Владислав Лакатош. Волинь, а саме – Волинський національний університет, як і на попередньому конкурсі, представляла Лілія Боць. Дівчата змагалися у чотирьох виходах. За оцінкою журі, Лілія Боць стала другою віце-міс. А перемогла студентка Буковинського державного медичного університету Анастасія Трифаненко.

Отож із чудовим настроєм переступить Лілія першого вересня поріг альма-матер.

 Михайло ЛАПКІВ,

Волинська область

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>