3 – 9 вересня

Овен

Кохання, творчість, романтика наповнять ваше життя. Якщо налаштовані побавити себе, порозважатися з шиком – ймовірно, що фінансові запаси полетять на вітер.

Телець

Все, що ви робили раніше, принесе свої плоди цього тижня. Ваші зусилля окупляться сторицею. Можливі фінансові надходження.

Близнюки

Ви знайдете радість у всьому, що стосується побутового боку життя. На користь підуть заняття спортом, прогулянки на природі, фізичні навантаження.

Рак

У цей період компанії друзів стануть звичними. Це може і втомлювати, і бути приємним водночас. Надійде безліч новин.

Лев

Вам сяятиме щаслива зоря. Обов’язки виконуйте кваліфіковано, дружіть із законом, практицизм і здоровий глузд стануть вашими найкращими помічниками.

Діва

Зірки радять повернутися до незавершених справ, зараз гарний час, щоб домогтися в них успіху. Приділіть більше уваги сім’ї.

Терези

Деякi нестиковки i перепони вiдволiкатимуть вас вiд серйозних справ. Придiлiть цим моментам максимум уваги. Остерігайтеся зради.

Скорпіон

У кар’єрі намічається різкий поворот. Однак якщо ви творча особа, а обрана професія відповідає честолюбним намірам – боріться за місце під сонцем.

Стрілець

Ви нині у центрі тяжіння, довкола якого обертаються галактики. Тож керуйте, рекламуйте себе, розкрутка іміджу пройде на ура.

Козеріг

Тиждень почнеться з протирiч, але кмiтливiсть допоможе вам мирно врегулювати будь-яке питання. На вихiдних остерігайтеся травм.

Водолій

Варто приділити увагу питанням, пов’язаним із будинком та благоустроєм. А також – сім’ї і родині. Подорожі можуть подарувати вам нових друзів і навіть кохання.

Риби

Якщо непокоять невирішені проблеми, намагайтеся впоратися з ними найближчим часом. Вам це вдасться. У вихідні краще відпочити, аніж вирішувати справи.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>