Колишній військовий допомагає сільському господарству

Не задля грошей, а заради задоволення – ось яким є головний мотив роботи військового пенсіонера Данила Семеновича Аршуліка, який вирішив не гаяти часу на пенсії і відкрити власну справу, заснувавши ПП «Електроцех». Спочатку чоловік займався перемоткою моторів, а нині ремонтує електрообладнання до тракторів, комбайнів та автомобілів. У нагоді стала інженерна освіта.

Данило Семенович не працює з найманими робітниками, адже вважає, що для них пріоритетним є заробіток. Тому усі ремонтні роботи виконує сам. Стверджує, що отримує неабияке задоволення від праці, а тому ще ніхто з клієнтів не скаржився на неналежну якість. Свої знання та досвід передає синові, який також долучається до батьківської справи.

Окрім того чоловік надає безкоштовні консультації з використання сільгосптехніки та займається переобладнанням імпортної техніки у вітчизняну. Майстерня розташована за адресою м. Луцьк, вул. Львівська, 73. До слова, за наданням послуг по ремонту, обслуговуванню та переобладнанню електроустаткування сільгосптехніки до «Електроцеху» звертаються організації не лише з Волинської, а й із сусідніх областей.

Іван ДАВИДЮК

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>