У в’язницю за наклеп

Курйозну кримінальну справу розслідують любомльські правоохоронці. Причиною стала заява громадянки Н., мешканки Любомля, що батько вступає в статеві зносини з… їхніми неповнолітніми дітьми.

Як було встановлено, після чергового сімейного скандалу, аби насолити чоловікові, дружина взялася за ручку й папір. План помсти народився миттєво. Щоб надати своїм фантазіям більшої вірогідності, вона посилалася і на свідка, роль якого запропонувала знайомій тітоньці. Та і доводила, що батько систематично учиняв наругу над донечками. Вміло розігрували жертв і діти, мабуть, поринувши з головою в спектакль, режисером якого виступала мати.

Слідчі провели кілька експертиз, зокрема гінекологічну, і дійшли висновку: ніякого статевого насилля не було. Це все плід жіночої помсти. Проти громадянки Н. і її співучасниці порушено кримінальну справу за наклеп. Вона передбачає позбавлення волі. Який урок винесуть діти з цієї брудної історії – невідомо.

Олександр ХОМЕНЧУК, Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>