«Волинь» познущалася над уболівальниками у рідних стінах

Навесні цього року «Волинь» зразка Анатолія Дем’яненка у Луцьку відіграла два трилери з донецьким «Шахтарем». У чемпіонаті лучани поступилися 0:1, а у півфіналі національного кубка – 3:4. У цих матчах не обійшлося без суддівських помилок на користь чемпіонів. Після однієї з таких «звитяг» не витримали нерви у декого з волинських журналістів, і містера Луческу зустріли у конференц-залі провокативними вигуками, після чого тренер вирішив відмовитися від спілкування з пресою. А цього разу румун повернувся до волинських журналістів на коні. Після того, як його команда практично розчавила «Волинь», Луческу неквапливо зайшов у конференц-зал і навіть намагався якимось чином виправдати… провальну гру суперника. Також тренер зізнався, що його команда не хотіла багато забивати лучанам.

Після принципових весняних двобоїв черговий матч «Волині» з «Шахтарем» викликав значний ажіотаж, але зовсім не виправдав сподівань. Більш технічні «гірники» стоячи переграли «Волинь». Початок розгрому заклав Марко Девіч уже на четвертій хвилині зустрічі. Далі оборона «Волині» затріщала по швах. Безнадійно програв боротьбу правий фланг захисту, куди на підмогу капітану команди Сергію Сімініну був переведений Лопес. Та з бразильця захисника не вийшло. Як наслідок, саме через цю зону «Шахтар» розпочав ще дві свої гольові атаки, після яких відзначалися Мхітарян та Тейшейра. При чому останній безперешкодно розстрілював ворота лучан в оточенні одразу трьох оборонців.

Рахунок 0:3 після перших 45 хвилин перетворив другий тайм на тренування для «Шахтаря». Але й потренуватися гостям не вдалося, у них вийшло щось схоже на розминку. Донеччани мали ще з півдесятка нагод відзначитись, з яких використали лише одну.

«Волинь» свої моменти приберегла до кінцівки поєдинку. Двічі у штрафному майданчику «Шахтаря» виникала «пожежа», але «запхати» гол престижу лучанам так і не вдалося.

Результати матчів 4-го туру: «Волинь»-«Шахтар» – 0:4, «Ворскла»-«Чорноморець» – 0:1, «Металург» З.-«Іллічівець» – 0:3, «Металург» Д.-«Металіст» – 2:2, «Арсенал»-«Дніпро» – 1:1, «Говерла»-«Зоря» – 0:1, «Кривбас»-«Динамо» – 0:1, «Карпати»-«Таврія» – 2:0 (першу перемогу львів’яни здобули, граючи цілий тайм без двох футболістів).

Реабілітуватися після приниження від «Шахтаря» лучанам буде складно і у наступному турі, адже 12 серпня «Волинь» гратиме на виїзді з «Динамо».

Сергій КРАЙВАНОВИЧ

Розклад трансляцій матчів 5-го туру

10.08.12

21:00 «Таврія»-«Металург» З. («Футбол»)

11.08.12

19:30 «Зоря»-Кривбас» («Футбол»)

19:30 «Дніпро»-«Говерла» («2+2») 21:30 «Чорноморець»-«Карпати» («Футбол»)

12.08. 12

19:00 «Динамо»-«Волинь» («2+2») 19:00 «Шахтар»-«Ворскла» («Футбол», «Перший національний»)

21:00 «Металіст»-«Арсенал» («2+2»)

21:00 «Іллічівець»-«Металург» Д. («Футбол»)

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>