Виживши після страшної аварії, почав зцілювати людей

Його руки – це своєрідний рентген, який «бачить» хворі органи організму. Діагноз, що ставить житель Дубна Михайло Апостол, підтверджують медики різного рангу. Люди їдуть до нього не лише зі всієї України, а й з-за кордону. Історію про те, як волею Божою колишній шоумен перетворився на лікаря, розповідаємо нашим читачам.

Вісім місяців пролежав у лікарні

Михайла Апостола в місті всі знали як відомого музиканта. Він один із трьох засновників знаного не лише в Україні, а й за її межами рок-фестивалю «Тарас Бульба», який щороку проводиться у Дубні. Його життя складалося із постійних поїздок, спілкування зі знаменитостями. Роботу Михайло Васильович любив і вважав своїм хобі. Страшна аварія, яка сталася взимку 1989 року, надовго вибила артиста із колії.

– Я саме повертався із гостини від брата, який мешкає в Польщі. Це було на Водохреще, але ішов дощ, – пригадує чоловік. – А водієві КамАЗа заманулося розвернутися серед дороги. За мрякою я не бачив габаритів – от і відбулося зіткнення. Сильний удар отримав у голову. У дуже важкому стані мене доставили у місцеву лікарню, про перевезення в Україну не було й мови. Лазером робили трепанацію черепа. Вісім місяців провів у палаті.

Ця аварія стала важким випробуванням не лише для Михайла, а й для його рідних. Вони усе достойно витримали. Коли чоловіка нарешті привезли додому, він ще довго не міг адаптуватися до життя. Був пригнічений фізично і морально. Саме у такому стані Михайло відчув, що з ним відбуваються дивні речі – почав бачити внутрішні органи людини! Товаришам, які приходили провідувати, розповідав, у кого хвора печінка, у кого підшлункова.

– Хлопці на його слова лише підсміювалися, бо думали, що це через травму голови він таке каже, – додає дружина Наталя. – Я й сама спочатку переживала з приводу цього, думала, чоловік втрачає розум.

– Я не міг пояснити того, що відбувається, і тому боявся, – зізнається Михайло Васильович.

Голос сказав: «Я тебе благословляю на дії»

З дня аварії минуло двадцять років, і ніхто в родині Апостолів не хотів про неї згадувати. Несподівано у Михайла почалися проблеми у сім’ї і на роботі. Він дуже переживав. Якось уночі чоловік почув: «28 числа підеш у церкву». Це виявилась страсна субота.

– Прийшовши у храм, побачив постать, а чийсь голос сказав мені: «Я тебе благословляю на дії. Ти будеш лікувати людей», і перехрестив, – розповідає Михайло Васильович. – А вночі почали сильно пекти пальці, ніби вогонь до них прикладали. Мені було сказано, що «бачитиму» руками і ставитиму діагноз. Перед кожним прийомом я запалюю свічку, яка забирає негативну енергію, молюся і прошу дозволу в Отця Небесного, чи можна людину оглянути? Бувають випадки, коли не отримую дозволу, тому що пацієнт ходив до різних бабок чи ворожив на картах. Без цієї згоди я нічого не бачу, переді мною стоїть чорна стіна. Треба ще раз помолитися, прочитати «Отче наш» – і тоді стіна зникає.

Через особливу енергію руки Михайла Апостола відчувають, де хворе місце. Його діагнози підтверджують кваліфіковані медики. Для того, аби правильно знати, де знаходиться кожен орган, чоловік спеціально вивчав анатомію. Апостол розповідає, що голос із небес каже, які трави потрібні для лікування, а дружина все записує. Таку інформацію отримує, дивлячись на фотографію, для цього лише потрібно знати ім’я, яким хрестили у церкві. Михайло переконаний, що основа основ людського організму – хребет, а будь-яка його недуга – від захворювання внутрішніх органів. Болі у поперековому відділі спричиняє товста кишка, у грудному – кишечник, шийному – щитовидка. Для тих, хто має проблеми із зобом і збирається на операцію, Апостол знає метод, як позбутися хвороби без хірургічного втручання. Почувши від знайомих про цього незвичайного чоловіка, багато людей їдуть у Дубно, аби перевірити своє здоров’я. Правда, у церковні свята він не приймає. Тут бували з Ялти, Сімферополя, Херсона, навіть з Рязані. Приїжджають чиновники, священики, сімейні пари, які не мають дітей. Буває, що Михайло сам їде на виклики у різні міста, куди запрошують хворі. Апостол призначає лікування лише травами, проте не відхиляє необхідність приймання антибіотиків під час спалаху інфекції. Для кожної людини має індивідуальний рецепт, бо комусь підходить одна трава, а іншому вона категорично заборонена.

Уже три роки, як Михайло Васильович з Божого благословення допомагає людям. Чоловік переконаний, що тієї холодної зими Всевишній дарував йому життя, щоб він своїми ділами міг рятувати хворих, тим самим укріплюючи віру у нашого Творця.

Руслана ТАТАРИН,

Рівненська область

Фото автора

  •  
Comments:

Один коментар до Виживши після страшної аварії, почав зцілювати людей

  1. Консультация о моем состоянии.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>