На «Волинь» чекає випробування лідерами

Заяви керівництва луцького клубу про претензії цього сезону на одну з путівок у Лігу Європи потроху починають набирати змісту. Якщо не вважати великою осічкою домашню нічию з «Карпатами», «Волинь» поки що бере очки принаймні у матчах з тими суперниками, з якими брати їх зобов’язана.

Поєдинок в Одесі не був феєричним в плані гри для луцької команди. «Волинь» зіграла з «Чорноморцем» максимально раціонально. Анатолій Дем’яненко тактично повністю переграв свого візаві Романа Григорчука. Стартовий склад лучан з одним номінальним нападаючим виявився на практиці ще більш атакуючим, ніж коли на поле одночасно виходили два, а то і три форварди. З перших хвилин «Волинь» запропонувала супернику пресинг практично на всій території. Агресивний старт дозволив лучанам забити й швидкий гол. Румунський півзахисник Бікфалві опинився на позиції центрфорварда, чудово розібрався із захисником і пробив у стійку. Проте м’яч відскочив до іншого румунського легіонера «Волині» Ізворану, і той практично заніс «круглого» у ворота. Але Бікфалві таки забив свій дебютний гол за лучан. Півзахисник підтвердив своє уміння пробивати з середньої та дальньої дистанцій. Його постріл метрів з 25, та ще й підкоректований рикошетом, поставив фінальну крапку у матчі – м’яч перелетів голкіпера «Чорноморця», зачепив поперечину й затріпотів у сітці.

Одесити в матчі з «Волинню», як висловився їхній тренер Роман Григорчук, не те що не старалися нав’язати якусь боротьбу, а просто були безпорадні. Навіть зароблений 11-метровий на початку другого тайму, який міг зламати перебіг подій, не зуміли використати. Не дуже впевнений удар одеського бразильця Леонардо впевнено парирував голкіпер «Волині» Максим Старцев.

Після цієї перемоги команда з Луцька з сімома очками принаймні розділяє четверте-п’яте місця з «Металістом». Справжню ж силу «Волині» можна буде оцінити уже дуже скоро. Календар підготував для нашої команди серйозне випробування. У п’яти наступних турах підопічним Дем’яненка доведеться зіграти з усіма найсильнішими клубами України: «Шахтарем», «Динамо», «Дніпром» і «Металістом». Сподіваємося, що свято перемоги приходитиме на волинську вулицю й після цих поєдинків.

Результати 3-го туру: «Ворскла»-«Карпати» – 3:1 (після чергової поразки у львівській команді змінився тренер – замість Павла Кучерова команду очолив болгарин Ніколай Костов), «Чорноморець»-«Волинь» – 0:2, «Шахтар»-«Кривбас» – 1:0, «Динамо»-«Говерла» – 3:1, «Зоря»-«Арсенал» – 1:3, «Дніпро»-«Металург» Д. – 2:0, «Металіст»-«Металург» З. – 1:1, «Іллічівець»-«Таврія» – 0:1.

У понеділок «Волинь» вдома прийматиме «Шахтар», початок матчу о 19:00.

Розклад трансляцій матчів 4 туру

03.08.12

19:00 «Кривбас»-«Динамо» («2+2»)

20:00 «Говерла»-«Зоря» («Футбол»)

04.08.12

19:30 «Карпати»-«Таврія» («2+2»)

05.08.12

17:00 «Металург» З.-«Іллічівець» («Футбол»)

19:00 «Ворскла»-«Чорноморець» («Футбол»)

19:30 «Арсенал»-«Дніпро» («2+2»)

21:00 «Металург» Д.-«Металіст» («Футбол»)

06.08.12

19:00 «Волинь»-«Шахтар» («2+2»)

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>