Коли тече кран, гроші витікають з дому

Столичний біоенергетик Світлана Жук збирає народні прикмети, які допоможуть принести достаток у дім. Жінка радить не забувати повір’я прабабусь.

– Ці правила дуже дієві, – впевнена Світлана. – Перш за все, треба скласти монетки стовпчиком. У кожний куток кімнати поставити по такому стовпчику. Це збереже гроші, які є в домі. Якщо будуєте будинок, у поріг чи стіну варто замурувати гроші. Якщо будівництво проходило без вас, під порогом варто покласти срібну монету і переступаючи поріг, казати: «Я йду додому, а гроші йдуть за мною». Прибирати в оселі треба до заходу сонця, бо гроші не будуть водитися. Віник краще мати один, щоб гроші не виміталися. Крани мають бути полагодженими. Разом з водою, що біжить, «біжать» і гроші з дому. Щоб була фінансова стабільність, треба крупні купюри покласти перед дзеркалом. Мій знайомий робив так із доларами. Віддзеркалюючись, вони подвоюються. Потім і дохід збільшується удвічі.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>