23-29 липня

 Овен

Настає час, сприятливий для вирішення особистих справ. Проте не виключені непорозуміння в юридичних питаннях. Вихідні присвятіть сім’ї.

Телець

На роботі все складатиметься добре. У вас можуть з’явитися нові джерела прибутків. Постарайтеся не «діставати» близьких через дрібниці.

Близнюки

Цього тижня можете ризикнути. Найімовірніше, покращите не тільки матеріальний стан, а й свій професійний авторитет.

Рак

Особисте життя буде насиченим та цікавим. Можливий новий роман. У вихідні намагайтеся не піддаватися емоціям і спокусам.

Лев

Не виключені зміни в кар’єрі, вихід на нове коло спілкування. У справах можете розраховувати на підтримку колег.

Діва

Стосунки з коханими стануть дуже близькими. Не намагайтеся «тягнути одіяло» на себе, в усьому знаходьте компроміс – і багато чого досягнете.

Терези

Завдяки своїй розсудливості та практичності будете мати результати. У вас вистачить сил та рішучості досягти поставленої мети.

Скорпіон

Ймовірно, у вас з’явиться багато впливових знайомих і друзів, але будьте обережними: зв’язок з деякими з них може стати фатальним.

Стрілець

На роботі і в повсякденному житті у вас панує безлад, але ви з ним впораєтеся, проявляючи зібраність і методичність. Остерігайтеся пліток.

Козеріг

Ваша надмірна емоційність може нашкодити, тому намагайтеся бути стриманішими з колегами та партнерами. Ймовірно, ви зустрінете свою любов.

Водолій

Мрієте провести відпустку у якихось заморських країнах? Завдяки твердості характеру ваші плани можуть втілитися у життя.

Риби

Намагайтеся бути послідовними у своїх вчинках, це допоможе уникнути конфліктів. Вдасться зробити вигідні покупки для дому. Ймовірні приємні сюрпризи від рідних.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>