На Маневиччині похазяйнував буревій

Минулої неділі у вечірню пору шквальний вітер з грозовим дощем обрушився на Маневичі. Підсилив негативний ефект від негоди ще й град діаметром до півсантиметра. В результаті стихії, за даними Територіального управління МНС у Волинській області, лише у райцентрі було пошкоджено покрівлю на 37 житлових будинках, постраждав і дах місцевої школи. Вітер зламав близько півсотні дерев. На щастя, минулося без жертв, хоча постраждали автомобілі.

Одразу після того, як негода вщухла, пожежно-рятувальні підрозділи селища Маневичі взялися до відновлювальних робіт. Вони тривали й на початку цього тижня. Для відновлення покрівель на п’ятиповерхових житлових будинках, з Луцька прибув колінчатий 30-метровий підіймач, також задіяні дві висувні драбини з державної пожежно-рятувальної частини №13 смт Маневичі, за допомогою яких проводяться роботи по відновлення шиферних дахів одно- та двоповерхових житлових будинків.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ,

Волинська область

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>