Надія на Бога врятувала від важкої хвороби і подарувала дитину

Тим, хто в житті покладається на волю Божу, абсолютно зрозуміло, що цю жінку врятувала не набожність, не фанатизм, а щира любов до Господа, отже, справжня віра.

- Восени 2010 року, дізнавшись, що у мене злоякісна пухлина на грудях, зробила операцію, - розповідає про свою хворобу киянка Тамара. - Аби поборотися за життя, треба було пройти променеву і хіміотерапію. Почувалася погано, а тому відмовилася від одного і другого. Якось заїхала до доброї знайомої, до якої того дня мали прийти лікарі. Один з них зауважив, що даремно зробила операцію…

Коли прийшла до нього, минуло не більше місяця. На той час підняти праву руку ще не могла, тому що були видалені лімфовузли. Можете уявити моє здивування, коли після першого сеансу підняла руку й сама застібнула бюстгальтер! Тепер розумію: якщо покладаєшся на Бога, Він обов'язково приведе тебе туди, куди потрібно і до кого потрібно.

- В лютому, не задумуючись, вперше поїхала на джерело святої Анни, незважаючи на 23-градусні морози. З того часу постійно їздила на джерело, в Почаїв і скит, відчуваючи, що зцілююся не лише тілом, а й душею. В нижній Печерній церкві прикладалася до святих мощів Іова і Амфілохія і після того я... завагітніла.

Лікарі були не просто здивовані, а навіть приголомшені, почувши, що чекаю дитину. Вагітність пройшла добре, а ці пологи були найлегші. Більше того, хоч і старші діти народжені в любові, проте Софійка відрізняється - цікава й спокійна, дуже рано сказала "мама".

У мене гарна сім'я, і тепер вже маємо четверо діток. До цього всього хочу додати, що прооперована залоза починає вже збільшуватися.

Зрозуміло, що не можу не подякувати і моєму лікарю, який дав мені надію на одужання і вселив віру у Бога, весь час наголошуючи, що нас лікує Господь Бог. Тепер переконана: якщо є якісь проблеми, треба покладатися на Бога - і Він знайде спосіб їх вирішити. Правду кажуть: Господь знає, що нам потрібно для спасіння нашої душі...

Ольга ЖАРЧИНСЬКА,

м. Київ

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>