Колір авто розповість про власника

Вчені провели дослідження і з’ясували, що колір автівки може розповісти про характер його господаря. Власники червоних авто – надзвичайно сильні особистості, які впевнено рухаються до поставленої мети, але мають запальну і пристрасну вдачу.

Чорний колір авто свідчить про те, що за його кермом – впевнена в собі людина, яка, однак, потребує визнання суспільства й поваги з боку оточуючих.

Якщо у вас авто зеленого кольору – ви людина досить стримана в емоціях. Однак ви перші, хто прийде на допомогу у складних ситуаціях.

Синіми автомобілями керують люди спокійні, які понад усе цінують гармонію у стосунках. На власників синіх авто можна покластися, вони надійні, вірні, дуже цінують дружбу.

Автомобіль білого кольору також свідчить про спокійну вдачу його власника. А ще білий колір легше помітити на дорозі вночі – це свідчить, що водії дбають про безпеку й дуже обачні.

Сірими авто керують особи, які не люблять бути у центрі уваги і сто разів подумають перед тим, як щось сказати.

Власники сріблястих авто енергійні та комунікабельні. Для таких людей велике значення мають престиж та багатство.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>