Кувалдою вбив сестру і племінницю

Нещодавно Кузнецовський міський суд покарав на 13 років ув’язнення 17-літнього Богдана із села Мутвиця Зарічненського району. У травні минулого року хлопець вбив двоюрідну сестру Наталію та її доньку Оленку.

З 2006 року Наталя забрала брата до себе після того, як його батьки розлучилися. Оскільки жінка вже тривалий час не жила з чоловіком і сама виховувала двох неповнолітніх доньок, часто просила Богдана допомогти по господарству. Через це нерідко виникали конфлікти.

Напередодні трагедії Наталя сказала Богдану, що їде на заробітки до Києва, а його залишає доглядати господарство та дітей. Уночі, коли всі заснули, Богдан кувалдою наніс сестрі чотири удари по голові. Від отриманих ран жінка померла одразу. Аби приховати сліди злочину, юнак відтягнув тіло сестри до сусідньої хати-пустки. Після того кувалдою вдарив сплячу дев’ятирічну племінницю Оленку. Вважаючи, що дитина мертва, Богдан вкинув її у сусідський колодязь (те, що дівчинка втопилася, пізніше встановили експерти). Пощастило вижити лише шестирічній Наталчиній доньці, яку напередодні забрав до себе батько. Після вбивств хлопець забрав гроші сестри і зник. Знайшли його аж в Одесі.

Марія МАРТИНЮК,

Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>