Не хочеш дітей – на старість будеш одиноким

Мабуть, багато хто стикався з поняттям «Childfree» (чайлдфрі), що у перекладі з англійської означає – свобода від дітей. Цей рух зародився у США наприкінці 90-х років минулого століття. Люди, які долучилися до нього, вважають, що діти заважатимуть їм жити в своє задоволення, відберуть у них свободу дій і зіпсують особисте життя. Виявляється, скільки лиха можуть принести ці маленькі янголята. Вони спонукають дорослих і свідомих людей іти на злочин. Адже стерилізація, так як і аборт, – це жахливий злочин без кари. Та страшніше над усе те, що роблять себе безплідними чоловіки і жінки у двадцять-тридцять років, а цей процес незворотний. І це в той час, коли мільйони людей не можуть мати дітей і страждають.

У розвинених країнах люди долучаються до такого руху, бо хочуть зробити кар’єру, пожити вдосталь у своє задоволення. Коли ж в старості вони будуть дивитися, як їхні однолітки бавляться з онуками, навіть у найбільших ненависників дітей серце кров’ю обливатиметься. Коли на свято до одних приїде повна хата дітей, онуків, інші зустрічатимуть його наодинці. Нічого, зате молодість прожили в своє задоволення.

Ольга ЦЕЦЕВИЧ,

Рівненська область

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>