Гомеопатія, голки та руки допоможуть зцілити людину

Віталій Нездименко з Луцька справжнього визнання і безлічі вдячних відгуків від пацієнтів він заслужив саме як нетрадиційний лікар - мануальний терапевт, рефлексотерапевт, гомеопат.

- Масаж - це лише додатковий метод лікування, який не покращує рухливості суглобів та не завжди зменшує біль. Адже, в принципі, всі хвороби сидять глибше м'язів, і тому затягнутий процес видужання приносить зміни вже в хребцях. І от тоді потрібен мануальний терапевт, який проводитиме роботу із суглобами, а не тільки з м'язами. Наприклад, кожній жінці після пологів просто необхідно відрегулювати суглоби хребта і кінцівок, які порушилися. Якщо не регулювати грудний відділ і всі його м'язи, зв'язки та суглоби при бронхітах і запаленнях легень, то через два-три загострення може виникнути бронхіальна астма. Частими є випадки, коли хворий шлунок чи дванадцятипала кишка здатні привести до поліартриту: людина мучиться з колінами, йде до лікаря, а той виписує їй багато уколів та пігулок, які загострюють хвороби шлунка. Також і дітей бажано періодично водити до мануального терапевта.

- Поки що для людей вертибролог або спеціаліст по хребту - невивчений і незрозумілий суб'єкт. Вертибрологія відсотків на 50 пов'язана з китайською медициною і стоїть на тому, що все в організмі взаємопов'язано: по змінах у тілі, по його положенню і ході ми можемо побачити, які внутрішні органи хворі і з чого слід починати лікування.

- Методом рефлексотерапії із нами також люб'язно поділилися китайці. У їхній медицині, наприклад, регуляція суглобів і рефлексотерапія (або іншими словами - голкотерапія) - це єдине ціле, яке використовують для лікування людей. Це надзвичайно корисна терапія, при якій голки діють на біологічно активні точки, які пов'язані з головним мозком та іншими органами. І тоді йде вплив на внутрішні органи, спинний та головний мозок.

- Гомеопатія творить чудеса - я у цьому за 20 років роботи більш ніж переконався. Людям, які страждають від хронічних захворювань, обов'язково слід спробувати силу гомеопатичних препаратів. Один із найважчих випадків - це пацієнтка, у якої вирізали пухлину мозку і після операції вона ходила "по стінці", роботу втратила, чоловік покинув. Так, на реабілітацію пішло кілька років, але результат вражаючий - жінка в повній мірі повернулася до життя, працює. Навіть чоловік просився назад… Гомеопатія діє за принципом "подібне лікується подібним", а ліки готують із витяжок рослинного, мінерального і тваринного походження: лікарських трав, кальцію, отрути гадюк і павуків тощо. Тобто хвороби лікуються мізерними дозами речовин природного походження. Маю у своїй практиці безліч випадків успішного лікування мастопатії, захворювання щитовидної залози, фіброміоми, судинних і неврологічних ускладнень…

Мирослава КОСЬМІНА,

Волинська область

Фото автора

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>